Ondernemerschap

Marco Kestens (Golfcenter Seve): ‘Kom eens langs, proef de sfeer en laat je verrassen’

Golfcenter Seve - Rotterdam

‘Bij ons gaat het puur om gezelligheid, we willen het laagdrempelig houden, maar wel het hoogste niveau bieden qua service’, zegt Marco Kestens van Golfcenter Seve. En daar slaagt de club duidelijk in, ook voor partners van Friends in Business die elke woensdag les krijgen.

‘Ik zou zeggen, kom eens langs en laat je verrassen. Dan proef je de sfeer. Friends hebben bij ons een twintig weken arrangement, dat betekent vanuit het niets naar het hoogste niveau. Maar je ziet tussen de lessen door dat ze ook met elkaar afspreken, voor een lunch of diner, of ze komen samen trainen. Het belangrijkste voor ons is dat ze het naar hun zin hebben.’

Lees ook: Golfen bij Seve: leerzaam, gezellig en zakelijk nuttig

Golfcenter Seve heeft een uitstekend 2019 achter de rug. ‘Op alle mogelijke gebieden. Een paar avonden zitten we te vol, maar dat zijn luxeproblemen’, aldus Kestens, die in december aanwezig was bij een businesslunch van Friends in Business in restaurant JAQ van Hilton Rotterdam. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Golfcenter Seve

Midden in het centrum van Rotterdam is Golfcenter Seve de unieke locatie voor fanatieke golfers, zakelijke besprekingen, evenementen en de recreatieve golfer. 

Meer nieuws