Ondernemerschap

Mario de Koning (Rijkse): ‘MKB Boekhoudservice, omdat service meer is dan boekhouden alleen’

Rijkse accountants & adviseurs - Barendrecht

Enige tijd geleden is de vernieuwde website van MKB Boekhoudservice gelanceerd. MKB Boekhoudservice uit Barendrecht is een initiatief van innovatieve accountants van Rijkse.

‘Door de goede en nauwe samenwerking met het accountantsteam uit Barendrecht is de kwaliteit hoog tegen een vaste en scherpe prijs en is persoonlijk contact en bereikbaarheid met de accountant en jouw persoonlijke klantenteam gewoongoed. Service is meer dan boekhouden alleen', zegt Mario de Koning.

‘Door optimaal gebruik te maken van de automatisering van deze tijd online 24/7 inzicht in je administratie en de vijftiende van de maand inzicht in de realisatie van de maand ervoor, de verschillenanalyse realisatie-begroting en de voortschrijdende prognose.’

De Koning vervolgt: ‘Dit alles per administratie via je online financiële cockpit en indien van toepassing op geconsolideerde wijze. Als we dit elke maand bieden, dan is de jaarrekening toch ook allemaal niet meer zo spannend en niet onbelangrijk, wel tijdig.’

Mario de Koning en Martin van der Bok van Rijkse accountants & adviseurs staan in het komende magazine van Friends in Business. Dat nummer komt deze week uit. 

Lees ook: Rijkse Accountants in komende magazine: 'We weten wat het is om op te staan en weer verder te gaan'

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rijkse accountants & adviseurs

Meer nieuws