Ondernemerschap

Martin van der Spek: ‘Iedere uitvaart is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak’

Van der Spek Uitvaart - Capelle a/d IJssel

‘Een baan bij Van der Spek Uitvaart betekent werken in een bijzondere branche’, zegt Martin van der Spek. ‘Iedere uitvaart is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak.’ Het familiebedrijf, sinds 1888 een begrip in Rotterdam en omgeving, zoekt nieuwe collega’s.

‘Wil jij graag het verschil maken voor mensen die net een dierbare hebben verloren? En werk jij graag bij een dynamisch bedrijf dat voorop loopt in de ontwikkelingen binnen de branche in een team met gedreven en enthousiaste collega’s? Dan voel jij je bij Van Der Spek Uitvaart als een vis in het water.’ Op de website van Van der Spek Uitvaart staan in totaal vijf vacatures.

Martin van der Spek staat met zijn broer Kees ook in het nieuwe magazine van Friends in Business. Het bedrijf opende onlangs crematorium Minnendael in Zwijndrecht. Het eerste crematorium dat de Rotterdamse uitvaartonderneming bezit, is volledig vrij van fossiele brandstoffen.

Lees ook: Duurzaam tot de laatste snik

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Spek Uitvaart

Van der Spek Uitvaart verzorgt sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, herinneringen en wensen. Zij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u vooral veel zelf wilt doen. Die combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Meer nieuws