Ondernemerschap

Martin van der Spek (Van der Spek Uitvaart): ‘Het leven wordt veel meer gevierd’

Van der Spek Uitvaart - Capelle a/d IJssel

Martin van der Spek van Van der Spek Uitvaart staat in maart in het nieuwe magazine van Friends in Business. Sinds 1888 verzorgt dit in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf uitvaarten in de regio Rotterdam. Redacteur Mark Vrolijk ging samen met fotografe Wendy van Bree langs bij Van der Spek Uitvaart.

Tijden veranderen. Zeker in de uitvaartbranche. ‘Vroeger schreef de kerk voor hoe een uitvaart hoorde te zijn. Dat gaf duidelijkheid, maar ook weinig vrijheid. Nu zie je dat mensen zich laten inspireren door verschillende religies. Het leven wordt ook veel meer gevierd’, zegt Martin van der Spek. ‘We houden wel altijd oog voor bepaalde tradities. Een kist zet je bijvoorbeeld niet op een karretje; die dráág je. Maar we lopen niet meer helemaal in het zwart.’

In maart het hele verhaal met Martin van der Spek van Van der Spek Uitvaart. Op 17 maart presenteren wij het nieuwe magazine, met Jolanda Jansen van Rotterdam Ahoy op de cover. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Spek Uitvaart

Van der Spek Uitvaart verzorgt sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, herinneringen en wensen. Zij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u vooral veel zelf wilt doen. Die combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Meer nieuws