Ondernemerschap

Mastrantuono: ‘Willen het leukste hotel van Rotterdam zijn’ (VIDEO)

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park - Rotterdam

Tony Mastrantuono straalt als zijn gasten genieten in het Bilderberg Parkhotel. Een prachtig hotel, een schitterende locatie, merken ook Friends op tijdens een door Friends in Business georganiseerde lunch in Restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo. ‘Vind ik een compliment,’ zegt de Senior Director of Sales.

‘Ik ga het zeker niet zeggen, maar als onze gasten en relaties dat zeggen ben ik daar ontzettend blij mee. Dat is wat wij willen bereiken, het niet zelf van de hoogste toren schreeuwen dat wij zo goed zijn. Wij willen het leukste hotel van Rotterdam zijn, dat bepaalt de gast,’ aldus Mastrantuono.

In november kreeg The Park – Inspired by Erik van Loo een Bib Gourmand, een waardering van Michelin voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. ‘Daar wij zij trots op. Onze gasten merken dat ook op, je ziet een stijging qua bezoekersaantallen. Mensen die het willen proberen. Wij willen de kwaliteit continueren en vooral dat gevoel mee geven. Een mooie onderscheiding voor onze chef-kok en zijn brigade.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park

“De aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. Parkhotel Rotterdam heeft het allemaal”...!

Meer nieuws