Ondernemerschap

Meenhuis Uitvaartzorg: jarenlange ervaring met repatriëringen

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV - Rotterdam

Funeral International Repatriation (FIR) is onderdeel van Meenhuis Uitvaartzorg BV. FIR verzorgt repatriëringen naar het land van herkomst van uw dierbare in de regio Rotterdam/Den Haag/Amsterdam.

‘Ons team heeft jarenlange ervaringen met het verzorgen van repatriëringen in onder meer Surinaamse, Antilliaanse en Afrikaanse gemeenschappen’, zegt Jean-René Meenhuis. 

‘Wanneer een dierbare komt te overlijden kunnen wij er voor zorgen dat de overledene weer naar het land van herkomst gebracht wordt. Dit noemt men repatriëren. Juist gedurende deze moeilijke periode moet er veel geregeld worden terwijl er veel op u af komt. Om u te ontlasten en zo goed mogelijk te helpen staat ons team dag en nacht voor u klaar.’

De uitvaartwensen van nabestaanden en de bijbehorende rituelen staan bij FIR centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare. ‘Een afscheid waarbij wij alle ruimte, tijd en aandacht willen bieden voorafgaande aan de repatriëring. Onze flexibele organisatie houdt rekening met afkomst en diverse geloofsovertuigingen’, aldus Meenhuis.

Klik hier voor meer informatie. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV

De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer nieuws