Ondernemerschap

Meer weten over LTT en hun rol in de Rotterdamse haven? ‘Schrijf je in voor ons webinar’

Liquid Transfer Technology - Rotterdam

Liquid Transfer Technology BV (LTT) organiseert op woensdag 16 maart in samenwerking met de VRC een online webinar. LTT werd opgericht in 1999 als specialist in industriële slangen en fenders voor de scheepvaart en industrie. Het bedrijf is in twintig jaar uitgegroeid tot een allround leverancier van scheepvaartapparatuur.

Meer weten over LTT en hun rol in de Rotterdamse haven? Kom dan naar de Webinar: 16 maart 2022 16:00 – 17:00 uur. Aanmelden kan via Ferry Boshart: ferry@lttholland.com. Zet het in uw agenda.

Boshart is sinds enkele maanden in een commerciële rol werkzaam bij LTT. Hij maakte na 14 jaar PCS en Prodex de overstap naar het bedrijf van directeur Rob van der Spek. ‘Nu de Rotterdamse haven weer in opmars is, is LTT ook klaar voor een toekomst zonder corona’, zegt Boshart.

‘De Rotterdamse haven heeft flink wat klappen te verduren gekregen in de afgelopen twee jaar. Toch draaide de haven beter dan verwacht, ondanks de voorspellingen dat corona zou leiden tot een afname van miljoenen tonnen goederen per jaar. De afname van nat massagoed bleef wel achter (9.1 procent minder afname dan de jaren ervoor)’, aldus Boshart.

‘De core business van LTT, de verhuur van hoses, heeft dus ook een deukje opgelopen. Bij LTT zijn we gaan kijken naar andere producten en services, zoals hose management (hoses inspecteren op locatie), én doen we meer met online evenementen. De webinar van woensdag is daar een goed voorbeeld van. Leden van Friends in Business kunnen zich uiteraard ook aanmelden.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Liquid Transfer Technology

When you need a hose and you need it now

Meer nieuws