Ondernemerschap

Met Housing and Yachting de winter in

Housing & Yachting - Rotterdam

De zomer is voorbij, geen wandelingen meer langs eindeloze gouden stranden, een goed glas wijn en fantastisch eten in de azuurblauwe zee of met je jacht op het water dobberen. Niets is minder waar. Het winterseizoen is juist voor Housing and Yachting een drukke periode om haar klanten van een heerlijke najaarsvakantie te voorzien.

Is het een droom die werkelijkheid wordt om in december in Spanje, Bali of in de Cariben te genieten van een actieve zonvakantie? Of juist te rusten tijdens een heerlijk romantische vakantie, genietend van het prachtige landschap.

Michel Velthuizen van Housing and Yachting heeft na de drukke zomerperiode ervoor gezorgd dat er in de winter ook weer genoten kan worden van zon, zee en ontspanning. Met een omvangrijke collectie aan riante villa’s en luxe privéjachten kan je met je partner en/of vrienden genieten van waar jij behoefte aan hebt: rust!

Voor exclusiviteit kiezen in het laagseizoen

Zodra de temperaturen in Nederland beginnen te dalen, gaan de gedachtes al uit naar het spelen van golf in de zon en het glaasje champagne met het geluid van de zee op de achtergrond. Door ervoor te kiezen om in het laagseizoen op vakantie te gaan, kies je voor jezelf!

Als jij de dagelijkse winter sleur wilt doorbreken, bezoekt de website van Housing and Yachting om te bepalen waar jij deze winter bent!

Dit artikel wordt u aangeboden door

Housing & Yachting

We talk luxury worldwide

Meer nieuws