Ondernemerschap

Michael Blonk (JEX) over partnership met Feyenoord: ‘Exposure is gigantisch’

JEX - Barendrecht

‘Toen ik bij JEX begon in januari 2021 zaten we in Barendrecht op één afdeling met zo’n 16 man en moest je vechten om een stoeltje’, lacht Michael Blonk. Het online carrièreplatform blijft maar groeien. Bij JEX werken momenteel meer dan 130 mensen, maar het Rotterdamse bedrijf heeft nog steeds veel vacatures openstaan.

Inmiddels is JEX, het bedrijf van algemeen directeur Nick Hillebrand, al enige tijd gevestigd in een schitterend pand in Rotterdam-Kralingen, pal naast het stadion van Excelsior. ‘We moeten aan het eind van het jaar richting 200 medewerkers. Dit is een prachtig bedrijf’, zegt Michael, die als storyteller in het nieuwe magazine van Friends in Business staat.

Lees ook: ‘Storyteller’

‘Ik kan me geen betere werkgever wensen’, vervolgt hij. ‘Als je dit mag doen, events bezoeken! Nu bij Friends in Business, maar ook voor JEX naar wedstrijden van Excelsior, Sparta en Feyenoord. Kan niet beter.’ Van de laatstgenoemde club is JEX vorig jaar official training partner geworden. ‘De exposure is gigantisch, meer dan ik had durven dromen. Overal komt JEX voorbij.’

Kijk hieronder naar het hele gesprek met Michael Blonk bij restaurant Finca:

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws