Ondernemerschap

Mike Sier (Codeless): ‘De Amerikanen hebben mij gevormd’

Codeless - Dordrecht

Codeless schittert in ons nieuwe magazine. Samen met CEO en eigenaar Roland Worms vormt Mike Sier de directie van dit in Dordrecht gevestigde bedrijf. Hij is met name verantwoordelijk voor de marketing & sales. Daar ligt zijn hart, al sinds hij van school kwam.

Sier leerde het vak bij internationaal opererende Amerikaanse bedrijven. ‘Ik begon als junior verkoper in de chemische industrie. De Amerikanen hebben mij gevormd: alles voor de klant over hebben én het verschil durven maken. Zorgen dat je opvalt en afspraken nakomen. Je moet ook altijd authentiek blijven. Als verkoop een trucje wordt, word je ongeloofwaardig.’  

American football 

De keuze voor de commercie maakte hij heel bewust. Toen hij begon bij z’n eerste werkgever, had Mike niet meer dan een meao-diploma. Hij besloot véél en hárd te werken. ‘Omdat ik wilde slagen. Ja, in feite ging dat ook om winnen. Naast het werk heb ik diverse managementopleidingen gedaan, zakelijk Engels en MBA. Alles in de avonduren.’ 

Z’n liefde voor het land van de onbegrensde mogelijkheden kwam ook tot uitdrukking op het sportieve vlak: elf jaar speelde hij american football bij de Rotterdam Trojans. Hij kwam zelfs uit voor het Nederlands team. 

Het hele verhaal met Mike Sier van Codeless staat in ons nieuwe magazine. Dat nummer lanceren wij op maandag 23 mei in het Zalmhuis.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws