Ondernemerschap

‘Codeless gaat samenwerking aan met ACC ICT’

Codeless - Dordrecht

Codeless is een samenwerking aangegaan met ACC ICT. Dit bedrijf is al ruim 25 jaar specialist in IT-continuïteit en helpt organisaties met hostingvraagstukken en borgen van de kwaliteit en continuïteit van de hosting. ‘Dit doen wij met een team van 30 gedreven specialisten waarbij de kernwaarden integer, betrokken, vakmanschap en continuïteit zijn’, zegt Paul Bijleveld van ACC ICT.

‘Wij hebben voor klantrelaties een strategische samenwerking met ACC ICT voor het leveren van high-performance schaalbare infrastructuur op basis van het cloudplatform van Microsoft Azure’, legt Mike Sier van Codeless uit. Bedrijven zien hoe betrouwbaar en kostenefficiënt Microsoft Azure is voor het bouwen van cloud-infrastructuren. ‘Codeless waardeert onze expertise bij het uitrollen en beheren hiervan, zodat ze zich volledig kunnen focussen op de software applicatieontwikkeling’, vertelt Bijleveld.

Een belangrijk voordeel van de door ACC ICT ingerichte Azure-cloud is dat klanten een continuous integration en deployment-strategie kunnen volgen, zegt Bijleveld. ‘Dit houdt in dat nieuwe software applicatie wijzigingen snel en zonder impact doorgevoerd kunnen worden, en omgevingen probleemloos opgeschaald of verkleint kunnen worden. Een ander voordeel is dat nieuwe test- en ontwikkelomgevingen ook snel toegevoegd kunnen worden.’

‘Bedrijven kunnen niet zonder een infrastructuur die altijd goed presteert, ongeacht het aantal gebruikers, en die nooit offline is. Codeless en ACC ICT zien de performance en security van de applicaties van onze klanten als een gedeelde verantwoordelijkheid. Dit is een belangrijke meerwaarde voor bedrijven die bijvoorbeeld met andere partijen niet in staat waren om succesvolle softwareapplicaties te ontwikkelen.’

Mike Sier is regelmatig aanwezig bij evenementen van Friends in Business. Tijdens een bladpresentatie eerder dit jaar in het Zalmhuis vertelde hij voor onze camera over de missie en unieke manier van werken van Codeless. Kijk hieronder naar dat gesprek:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws