Ondernemerschap

Milder (Axoft): ‘Ideale opvolger van Bas van Noortwijk’

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Wim Milder is sinds begin dit jaar directeur business development bij Axoft. Een nieuwe functie. Milder zit op zijn plek bij het in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf. Toch droomt hij, heel stiekem. Van Feyenoord. Van de Kuip.

‘Zal ik het zeggen of niet? Ik zie de kop boven dit artikel al voor me … Nou ja, ik denk dat ik de ideale opvolger ben van Bas van Noortwijk als teammanager bij Feyenoord. Waarom? Vanwege mijn 40-jarige trouw aan de club, maar zeker ook omdat regelen, organiseren en managen mij op het lijf geschreven is.’

‘Toen mijn dochter hockeyde in Barendrecht, ben ik daar een tijd teammanager geweest. Mooie voorbereiding op mijn toekomstige taak bij Feyenoord, haha!’

Het hele verhaal met Milder (Axoft) in het nieuwe nummer van Friends in Business, dat op 24 september wordt gepresenteerd. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws