Ondernemerschap

Milder van Axoft: ‘Wij zorgen dat de privacy en securityzaken op orde zijn’

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Axoft IT & Telecom organiseert veel kennissessies. ‘Bij ons wordt natuurlijk veel gesproken over AVG (algemene verordening gegevensbescherming), de nieuwe wetgeving op de privacy die in mei in gaat,’ zegt directeur Wim Milder.

‘Daar hebben wij nog kennissessies voor op de zaak voor geïnteresseerde mensen, om uit te leggen wat het inhoudt, hoe je daarmee om moet gaan en welke maatregelen je kunt treffen.’

‘Verder verdwijnen de ISDN-verbindingen, dat gaat volledig over naar IP, ook daar organiseren wij kennissessies voor. Dat zijn zaken waar alle ondernemers wel mee te maken hebben,’ vervolgt Milder. 

‘Betekent voor ons dat wij mogelijkheden hebben om mensen en bedrijven te helpen ze over te zetten naar de nieuwe omgeving. En wij bieden producten en diensten aan om te zorgen dat de privacy en securityzaken op orde zijn.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws