Ondernemerschap

Misura Sartoria introduceert Business Essential maatpak voor 10-jarig bestaan

Misura Sartoria - Rotterdam

Een mooie actie van Misura Sartoria: vanwege het 10-jarig bestaan introduceert de maatpakkenspecialist de Business Essential. Dit is een zakelijk maatpak, dat voor dezelfde prijs wordt aangeboden als toen Jimmy Karaaslan in 2012 met zijn zaak begon.

‘Toen we tien jaar geleden begonnen met Misura Sartoria kon jekiezen uit een paar verschillende stoffen en de levertijd was zes weken,’ zegt Jimmy. ‘Ik wilde mijn klanten in ons jubileumjaar een nieuw voorstel doen: een maatpak in twintig verschillende prachtige stoffen én met een levertijd van tien werkdagen.’
 
In goede en slechte tijden
Misura Sartoria biedt het Business Essential maatpak voor dezelfde prijs als tien jaar geleden. ‘Natuurlijk is alles duurder geworden, en ja, er is ook die hoge inflatie,’ zegt Jimmy. ‘Juist daarom is het goed om nú mijn klanten een beetje tegemoet te komen. Zo werkt het in de business: in goede en in slechte tijden.’

Klanten van Misura Sartoria kunnen het Business Essential maatpak helemaal zelf samenstellen. Van de stof tot de knopen en de binnenvoering. Profiteren van deze mooie aaanbieding? Bekijk de prijs op de website van Misura Sartoria en plan direct je afspraak in.

Lees ook: Misura Sartoria presenteert nieuwe herfst- en wintercollectie: ‘A Beautiful Mind’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Misura Sartoria

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Ons authentiek vakmanschap herkent u direct in onze materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen.Wat u wilt uitstralen is ons startpunt. Het resultaat: uw persoonlijke stijl subtiel verwerkt in een maatpak, dat zich laat kenmerken door ambacht, detail en puurheid van de gebruikte materialen.U wordt wie u al bent - als mens, als ondernemer, als zakenrelatie - maar dan in het perfect passende pak.

Ga naar de website

Meer nieuws