Ondernemerschap

Misura Sartoria opent tijdelijke Pop-Up Store: ‘We groeien uit ons jasje!’

Misura Sartoria - Rotterdam

Misura Sartoria heeft op vrijdag 9 december een Pop-Up Store geopend naast de huidige winkel aan de Raampoortstraat. ‘In Rotterdam zijn we uit ons jasje gegroeid. Met zoveel enthousiaste klanten is de winkel soms te klein geworden,’ verklaart eigenaar Jimmy Karaaslan.

Daarop besloot Jimmy om ook de twee panden naast de bestaande zaak bij de Hofbogen te huren. Die worden de komende maand al in gebruik genomen. Jimmy: ‘Van vrijdag 9 december tot zaterdag 7 januari 2023 maken we alvast van de winkel naast ons een Misura Sartoria Kerst Pop-Up store. Daarna gaan we de panden verbouwen en er een fantastische Misura Sartoria Department Store van maken.’

In de pop-upstore van Misura kun je kerstbomen, kerstmuziek en kerstbubbels verwachten. ‘Daarnaast hebben we een heerlijk aanbod van warme truien, warme jassen, warme polo’s met lange mouwen en warme overhemden. En omdat de Pop-Up Store “Under Construction” is, gelden daar speciale prijzen. Parkeren voor de deur, de stad op loopafstand en er is altijd wat nieuws. Wat wil je nog meer?’, aldus Jimmy.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Misura Sartoria

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Ons authentiek vakmanschap herkent u direct in onze materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen.Wat u wilt uitstralen is ons startpunt. Het resultaat: uw persoonlijke stijl subtiel verwerkt in een maatpak, dat zich laat kenmerken door ambacht, detail en puurheid van de gebruikte materialen.U wordt wie u al bent - als mens, als ondernemer, als zakenrelatie - maar dan in het perfect passende pak.

Ga naar de website

Meer nieuws