Ondernemerschap

Misura Sartoria steekt voetbalclub Fortuna Sittard in het nieuw

22-10-18

Misura Sartoria heeft het bestuur, de directie en de medewerkers van voetbalclub Fortuna Sittard in het nieuw gestoken. Eigennaar Jimmy Karaaslan leverde als nieuwe kledingsponsor prachtige maatkostuums met subtiele details van de Limburgse club.

‘Zo’n half jaar geleden kwam ik in contact met voorzitter Isitan Gün’, vertelt Karaaslan over de samenwerking met Fortuna op de officiele website van de club. ‘Uit onze gesprekken groeide een wederzijds respect voor elkaars werk. Als ik zie wat hij heeft bereikt met Fortuna Sittard, dan kan ik daar alleen maar mijn pet voor afnemen. Een club met zo’n rijke geschiedenis en traditie hoort op het hoogte niveau thuis. Ik vind het dan ook geweldig dat ik aan dat succes nu mijn steentje bij mag dragen. Net als Fortuna willen ook wij groeien. We hebben al vele klanten uit het Zuiden des lands, maar deze samenwerking slaat een prima brug om nog meer voet aan de grond te krijgen in Limburg en om onze naamsbekendheid verder te vergroten.’

Fortuna Sittard komt dit seizoen uit in de eredivisie. De club staat momenteel op de dertiende plaats. Misura Sartoria kleedt ook de spelers, staf en medewerkers van Sparta Rotterdam.

Meer nieuws