Ondernemerschap

Misura Sartoria trots op prestatie van Sparta Rotterdam

Misura Sartoria - Rotterdam

Misura Sartoria is trots op de mooie achtste plaats van Sparta in de eredivisie. ‘Wat een geweldig seizoen heeft Sparta’, zegt Jimmy Karaaslan.

Het Rotterdamse bedrijf is official business partner van Sparta, dat woensdagavond in de halve finale van de play-offs speelt tegen Feyenoord. Inzet is een plek in de finale én uiteindelijk een ticket voor Europees voetbal. 

De maatpakken van de spelers, staf en medewerkers van Sparta worden ook dit seizoen door de Rotterdamse maatpakken specialist verzorgd. Misura Sartoria is al vele jaren verbonden aan Sparta.

Foto: Misura Sartoria

Dit artikel wordt u aangeboden door

Misura Sartoria

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Ons authentiek vakmanschap herkent u direct in onze materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen.Wat u wilt uitstralen is ons startpunt. Het resultaat: uw persoonlijke stijl subtiel verwerkt in een maatpak, dat zich laat kenmerken door ambacht, detail en puurheid van de gebruikte materialen.U wordt wie u al bent - als mens, als ondernemer, als zakenrelatie - maar dan in het perfect passende pak.

Ga naar de website

Meer nieuws