Ondernemerschap

Mooie samenwerking tussen WSP Rijnmond en JEX: ‘Nu al een enorm succes’

WerkgeversServicepunt Rijnmond - Rotterdam

Een mooie samenwerking tussen twee partners van Friends in Business. Vorige maand zijn er vijf kandidaten van WSP Rijnmond gestart bij JEX van algemeen directeur Nick Hillebrand. Zij helpen mee om de bedrijfskantine, receptie en schoonmaak bij deze sociaal ondernemer draaiende te houden. ‘Het is nu al een enorm succes’, meldt WSP trots op social media.

Hoe dat komt? Omdat de kersverse werknemers worden ingezet voor werkzaamheden die echt bij ze passen en waar zij goed in zijn. Dan zet je mensen in hun kracht, zo is de overtuiging van JEX. ‘We hopen dat ze bij ons de eerste stap kunnen zetten en zich vanaf hier verder ontwikkelen.’ WSP Rijnmond en JEX kijken uit naar een succesvolle voortgang van de samenwerking.

Verhuizing JEX

Deze zomer is JEX definitief verhuisd naar het nieuwe hoofdkantoor De Brug, het voormalige hoofdkantoor van Unilever. Ook maakte het bedrijf bekend First Dutch miljoenen gaat investeren in JEX. ‘We zijn trots op onze deal met First Dutch en Peter Goedvolk. Met de intreding van First Dutch als aandeelhouder bij JEX halen we een hoop (internationale) ervaring en een enorm netwerk binnen’, liet Hillebrand weten.

Foto: WSP Rijnmond

Dit artikel wordt u aangeboden door

WerkgeversServicepunt Rijnmond

Wat doet WSPR?Goed personeel is een voorwaarde voor succes. Hoe organiseert u dit? En hoe geeft u invulling aan de banen in het kader van de wet banenafspraak (garantiebanen)? WerkgeversServicepunt Rijnmond kijkt samen met u naar uw personeelsplanning of het nu om vast, tijdelijk, of juist flexibel personeel gaat.

Meer nieuws