Ondernemerschap

Mooie teaser van MAAT: wat jou beweegt, brengt ons in beweging

MAAT - Alblasserdam

Allround logistiek dienstverlener MAAT heeft een mooie teaser gedeeld. ‘Binnenkort komen wij met meer nieuws, houd onze socials in de gaten’, zegt directeur Arjan Maat.

'Nederland komt na de zomervakantie weer in beweging, maar helaas is Covid-19 voorlopig aanwezig. Wij hebben bij MAAT niet stilgezeten in de afgelopen periode. Ons motto blijft staan: wij brengen uw wereld in beweging.'

In april van dit jaar nam Arjan Maat deel aan een online meeting van Friends in Business. Tijdens die meeting complimenteerde hij zijn vader en opa, zijn voorgangers als directeuren van de allround logistiek dienstverlener uit Alblasserdam.

Lees ook: Arjan Maat (MAAT): ‘Complimenten aan mijn opa en vader’

‘Wij hebben in deze crisisperiode nog werk omdat zij jaren geleden besloten om de risico’s te spreiden. Wij zijn op meerdere vlakken in onze sector actief', aldus Maat.

Kijk hieronder naar de teaser van partner MAAT:

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws