Ondernemerschap

Motown Dordrecht: feesten voor een goed doel

M&P Groep - Dordrecht

M&P Industries B.V. | Groepsholding is voor het tweede jaar op rij exclusief hoofdsponsor van het Motown Feest in Dordrecht. Dit jaar vindt het muziekspektakel plaats op zaterdag 19 november. “Motown” wordt al voor de negentiende keer georganiseerd door De Ronde Tafel 23 en vindt plaats in Energiehuis Dordrecht. Er zijn 600 kaarten beschikbaar.

Het feest is voor iedereen toegankelijk, maar het raakt steeds meer in trek als netwerk-event voor bedrijven. Een groot deel van de toegangskaarten is bestemd voor het groeiende aantal sponsors, die hun personeel of relaties op een avond vol soul en muziek uit de jaren 70, lekkere hapjes en drankjes én goed gezelschap. Een van de acts is The Young Beethoven (bij Friends bekend van het jaarfeest op de ss Rotterdam afgelopen april).

Sponsoren

Directeur-eigenaar Ruud van der Poel van M&P is zó enthousiast over Motown en de goede doelen die eraan verbonden zijn dat hij bevriende ondernemers ertoe probeert te bewegen ook sponsor te worden. ‘Het is een prachtig evenement: een avondje uit in stijl en met goed, voornamelijk zakelijk, publiek. Je doet relaties er een plezier mee door hen uit te nodigen – en je helpt er twee goede doelen mee.’

De Dordtse holding, met diverse bedrijven actief in verschillende takken van de zakelijke en facilitaire dienstverlening, steunt al jaren diverse non-profitorganisaties, die zich met name in de zorg en op maatschappelijk vlak voor kwetsbaren in de samenleving inzetten. ‘Sectoren waar we zelf ook veel klanten hebben’, licht Van der Poel die focus toe. ‘We doen graag iets terug voor hen en voor de mensen die zij helpen.’

Goede doelen

Sponsors van het Motown Feest 2016 steunen ook twee goede doelen. Organisator De Ronde Tafel 23 doneert per sponsor en per verkochte kaart een bedrag. Het gaat dit jaar om Stichting Vergeten Geluk, die zich inzet voor eenzame ouderen, en Stichting Zo Mooi Samenwerken, voor dagbesteding door mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Interesse in sponsoring? Mail dan naar info@motownfeest.nl.

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

M&P Groep

Als groepsholding faciliteert M&P Industries B.V. haar diverse werkmaatschappijen op verschillende gebieden, zoals algemeen beleid, toekomstvisie, administratie en financiering, human resources, certificeringen etc. Zo focussen de werkmaatschappijen zich volledig op de operationele invulling van de dienstverlening die zij bieden.

Meer nieuws