Ondernemerschap

M&P Service Center Drechtsteden-Rijnmond is verhuisd

M&P Groep - Dordrecht

De M&P Groep is verhuisd van de Aventurijn 206 naar de Aventurijn 202 in Dordrecht. ‘In de komende periode zal de showroom worden ingericht met innovatieve concept formules op het gebied van facility, bewaking, vastgoedonderhoud, calamiteitendiensten, beglazing en ‘state of the art’ security technologie’, zegt directeur Ruud van der Poel.

‘Een koppeling met elders de M&P Meldkamer laat de mogelijkheden zien van remote video surveillance, calimiteitenafhandeling, inbraakalarmdoormelding, brandalarmering, op afstand openen/sluiten en de actiepatronen die hierop volgen.’

Van der Poel had de verhuizing van het M&P Service Center Drechtsteden-Rijnmond naar de Aventurijn 202 in Dordrecht eerder al aangekondigd

‘Andere kijk op de wereld’
Drie jaar geleden vertelde Van der Poel in het magazine van Friends in Business dat hij een totaal andere kijk op de wereld heeft. Dat is anno 2019 niet anders (zie video).

Dit artikel wordt u aangeboden door

M&P Groep

Als groepsholding faciliteert M&P Industries B.V. haar diverse werkmaatschappijen op verschillende gebieden, zoals algemeen beleid, toekomstvisie, administratie en financiering, human resources, certificeringen etc. Zo focussen de werkmaatschappijen zich volledig op de operationele invulling van de dienstverlening die zij bieden.

Meer nieuws