Ondernemerschap

Museum Boijmans van Beuningen is een museum dat durft in een ondernemende stad

Museum Boijmans Van Beuningen - Rotterdam

De stad Rotterdam en Museum Boijmans Van Beuningen zijn nauw met elkaar verbonden, mede dankzij de betrokkenheid van ondernemers. Denk aan de heren Van Beuningen en Van der Vorm. Ondernemen zit in het DNA van het museum.

De Boijmans Corporate Members en de leden van de Boijmans Business Club maken met elkaar een garantiefonds mogelijk voor grote tentoonstellingen, die bijdragen aan de dynamiek van het museum én de stad. Ook u kunt hier deel van uitmaken. Als dank voor uw steun organiseert het museum een paar keer per jaar bijeenkomsten waarin, naast aandacht voor de kunst, ook voldoende ruimte is voor netwerken. 

De leden van Boijmans Business Club en Boijmans Corporate Members krijgen een rondleiding van conservator Albert Elen bij de opbouw van de tentoonstelling ‘Fra Bartolommeo – de goddelijke renaissance’.

 

Magchelina Möller is, met de Möller Autoschade Groep, sinds een aantal jaren lid van Boijmans Corporate Members. En als ambassadeur enthousiasmeert ze anderen óók mee te doen.

'Dat komt voort uit mijn interesse voor kunst en literatuur. Zeker sinds er drastisch is gekort op subsidies is alle hulp welkom. Financieel maar ook wat betreft het delen van kennis en netwerk. Met elkaar dragen we als bedrijfsleven bij aan het succes van Museum Boijmans Van Beuningen en in het bijzonder de grote tentoonstellingen. Het museum is belangrijk voor de stad. Om ons te herinneren aan wie we zijn en hoe we, door de eeuwen heen, gegroeid en gevormd zijn. In het verleden liggen de antwoorden voor de toekomst!'

'Als ambassadeur probeer ik zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om mee te doen, vanuit mijn liefde voor kunst en mijn gezonde nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt.'

'Dit netwerk bestaat uit mensen met liefde voor ondernemen en voor kunst. Verdieping vinden bij en verbinding maken met gedreven mensen die het museum ondersteunen, staat in deze bij mij voorop. Als ambassadeur zet ik mij graag in om de netwerken binnen deze kaders verder uit te bouwen.'

Voor vragen of meer informatie over Boijmans Corporate Members of de Boijmans Business Club kunt u contact opnemen met Minke Van Hooff, hoofd Relatiebeheer & Filantropie: Hooff@Boijmans.nl.

Ambassadeur Magchelina Moller en directeur Sjarel Ex bij de tentoonstelling ‘Fra Bartolommeo – de goddelijke renaissance’.

 

FOTOGRAFIE: AAD HOOGENDOORN

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Museum Boijmans Van Beuningen

Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de kunst. Nederlandse en Europese topstukken geven een overzicht van de vroege middeleeuwen tot de 21ste eeuw. Van Bosch, Rembrandt en Van Gogh tot Dalí en Dutch Design.

Meer nieuws