Ondernemerschap

Museum Boijmans Van Beuningen zes zondagen in boekhandel Donner

Museum Boijmans Van Beuningen - Rotterdam

Boekhandel Donner is bijna klaar met een grote verbouwing, die feitelijk na de doorstart van de winkel in 2014 is ingezet. Museum Boijmans Van Beuningen is net aan de ingrijpende renovatie en vernieuwing begonnen. In de nieuwe winkel biedt ook Donner het museum graag de gelegenheid om zichtbaar te blijven in de stad.

Samen organiseren zij onder de titel ‘Boijmans in Donner’ een reeks van zes zondagmiddagen waarin 'Boijmans in transit', een kunstboek of een kunstenaar centraal staat. De eerste editie is zondag 3 november om 14.00 uur. Sjarel Ex, directeur van Museum Boijmans Van Beuningen en schrijver Peter Delpeut laten deze middag vanuit verschillend perspectief hun licht schijnen op het depot. De lezingen zijn gratis bij te wonen, reserveren is noodzakelijk. 

Interesse? Klik dan hier.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Museum Boijmans Van Beuningen

Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de kunst. Nederlandse en Europese topstukken geven een overzicht van de vroege middeleeuwen tot de 21ste eeuw. Van Bosch, Rembrandt en Van Gogh tot Dalí en Dutch Design.

Meer nieuws