Ondernemerschap

Nick Hillebrand (JEX): ‘Ik werk altijd, dat deed ik al toen ik bijbaantjes had en nu nog steeds’

JEX - Barendrecht

Nick Hillebrand van JEX staat later deze maand in het nieuwe magazine van Friends in Business. De pas 29-jarige Hillebrand is algemeen directeur en medeoprichter van het online carrièreplatform. Jan Dirk Stouten zocht hem onlangs op in Barendrecht.

De term gedrevenheid krijgt bijna een nieuwe dimensie als je met Hillebrand praat. Hoeveel tijd stopt hij eigenlijk in zijn werk? ‘Ik werk altijd! Dat deed ik al toen ik bijbaantjes had en nu nog steeds. Of ik iets wil bewijzen? Nee, hoor. Ik doe het voor mezelf. Ik word ook gek als dingen niet lukken.

‘Of ik een sociaal leven mis? Nee, ook dat niet. Als ik op een festival sta, denk ik al snel what the fuck doe ik hier? Ik ben liever aan het werk. In de komende periode wil ik wel wat meer afstand nemen, maar als ik een paar dagen vrij ben, gaat mijn laptop wel mee en lees ik veel boeken. Het geheim van Bol.com kan ik trouwens iedereen aanraden. Dat is een geweldig inspirerend boek vol echte voorbeelden.’

Lees ook: Op bezoek bij Nick Hillebrand (JEX.nl) voor het nieuwe magazine van Friends in Business

Het hele verhaal met Hillebrand van JEX later deze maand in het magazine. ‘Ik ben er zeker van dat we het met Jex.nl gaan redden. We hebben een goed product en achter alles wat we doen zit een plan.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws