Ondernemerschap

Nick Hillebrand (JEX) over partnership met Feyenoord: ‘Wij zijn zeer trots’

JEX - Barendrecht

JEX is official training partner van Feyenoord. De naam van het online carrièreplatform prijkt in ieder geval voor de komende twee seizoenen op het trainingsshirt van de Rotterdamse club. Maandag worden de shirts tijdens de eerste training van het eerste team in voorbereiding op het nieuwe seizoen onthuld.

Nick Hillebrand, algemeen directeur van JEX, kijkt uit naar de samenwerking met Feyenoord. ‘Wij zijn zeer trots dat we ons zo vroeg in het bestaan van JEX al mogen verbinden aan een club als Feyenoord. Vanaf de eerste bespreking lagen we op één lijn op het gebied van drive en ambitie. Wij groeien enorm hard en innoveren iedere dag. Middels het Official Training Partnership met Feyenoord koppelen wij onze groeidoelstellingen aan de marketingkracht van Feyenoord’, zegt hij op de officiele website van Feyenoord.

Onder de indruk

‘JEX is een mooie toevoeging binnen de Feyenoord partnerfamilie’, zegt Joris van Dijk, commercieel directeur van de Rotterdamse club. ‘Wij zijn de afgelopen maanden onder de indruk geraakt van de kwaliteit van de dienstverlening van het platform JEX.nl en verwachten dat wij hen goed kunnen helpen bij het realiseren van hun commerciële doelstellingen.’

Feyenoord en JEX lanceren het partnership via onderstaande video:

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws