Ondernemerschap

‘Uniek evenement over groeien op 30 september in de Kuip’

JEX - Barendrecht

JEX gaat op 30 september in de Kuip een uniek evenement organiseren: Let’s Grow Your Business. ‘Als specialist in groei, gaan we vertellen hoe wij dat doen’, vertelt Nick Hillebrand, algemeen directeur van het Rotterdamse bedrijf. ‘Een uniek event, alleen maar over groeien, groeien en nog meer groeien. Als bedrijf en als mens.’

Onder leiding van diverse topsprekers, geeft JEX handvatten waar je direct mee aan de slag kan. ‘We geven je gevoel bij de route naar absolute groei, met tips voor de korte termijn’, legt Nick uit. Het evenement is exclusief voor uitzendorganisaties.

Topscheidsrechter Danny Makkelie is onder meer te gast in het stadion van Feyenoord, maar ook Sander Aarts (Voormalig SF-teamleider van de speciale eenheden van het Korps Mariniers, oprichter Unbreakable.academy) en Joffrey van der Stap (recruitment specialist van JEX) komen aan het woord.

Op 30 september (16.00 uur – 21.00 uur) kosteloos deelnemen kan via: https://lnkd.in/eYH6TpuA.

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws