Ondernemerschap

Nieuw onderkomen voor MAAT Logistiek in Zwijndrecht

MAAT - Alblasserdam

MAAT Logistiek heeft een nieuw onderkomen in Zwijndrecht. Met de nieuwe uitbreiding heeft het bedrijf van directeur Arjan Maat inmiddels een viertal opslaglocaties, in zijn totaliteit van ca. 8.000 m² bedrijfs- / opslagruimte, ca. 480 m² kantoorruimte en ca. 10.000 m² buitenterrein aan de Lindtsedijk 60 in Zwijndrecht tot haar beschikking. Het complex bestaat uit een viertal loodsen met een groot verhard buitenterrein rondom het complex.

MAAT Logistiek heeft het grootste gedeelte van het totale complex in gebruik genomen. MAAT Logistiek heeft naast de loodsen aan de Lindtsedijk met een totale omvang van ca. 8.000 m² bedrijfs- / opslagruimte, ca.480 m² ultra moderne kantoorruimte en omliggend buitenterrein in Zwijndrecht ook de beschikking over ruim 6.000m² opslagruimte in Alblasserdam. MAAT Logistiek gaat de loodsen aanwenden voor opslagdoeleinden voor derden.

In het komende magazine van Friends in Business een verhaal met directeur Arjan Maat en manager MAAT e-mobility Alexander Ploos van Amstel. Dat nummer presenteren wij op 11 oktober tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Lees ook: Arjan Maat en Alexander Ploos van Amstel in nieuwe magazine over MAAT e-mobility

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws