Ondernemerschap

Nieuwe aflevering Topsport Talk donderdag met Blangé, Kemp en Fontijn

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Komende donderdag is er weer een nieuwe aflevering van Topsport Talk. Op die dag is het nog precies één jaar voordat de uitgestelde Olympische Spelen van Tokyo beginnen.

In de nieuwe aflevering gaat presentator Jan Dirk Stouten weer in gesprek met Peter Blangé, directeur van Rotterdam Topsport. Hij blikt terug op de Spelen van 1996 in Atlanta. Nederland won goud, maar ging er toen ook weleens wat mis?

Verder praat Stouten met de Rotterdamse topsporters Dwayne Kemp (honkbal) en Nouchka Fontijn (boksen). De uitzending begint donderdag 23 juli om 12.00 uur via de website van Rotterdam Topsport. 

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws