Ondernemerschap

Motorola Solutions integreert bij Entropia nieuwste TETRA X-Core switch technologie

Entropia - Moordrecht

Motorola Solutions implementeert de nieuwe geografische redundante X-Core switch technologie op het landelijke Entropia TETRA-netwerk in Nederland.

De nieuwe digitale radiotechnologie zal alle Entropia-klanten (zoals Bijzondere Opsporingsambtenaren (BOA), beveiligingsector, luchthavens, de petrochemie- en logistieke sector, bewaking van rioolgemalen, dijkbewaking, aansturen van tramlijnen en meten van ondergrondse waterstanden) voorzien van een unieke state-of-the-art moderne switching technologie.

Het nieuwe dual TETRA X-Core netwerk zal tevens zorgen voor de interconnectiviteit tussen TETRA en breedband zoals 4G en 5G. Naast het landelijk TETRA-netwerk wordt nu ook breedband connectiviteit met een onafhankelijke Entropia-SIM aangesloten om de integratie tussen smalband en breedband met elkaar te verbinden.

Harrie Schoonewille (Entropia): ‘Communicatietechnologie is een cruciale bondgenoot voor onze klanten. Elke dag worden ze geconfronteerd met situaties waarin elke seconde telt. Voor hen is het cruciaal om eenvoudig te kunnen samenwerken.’ Inmiddels is het Motorola TETRA-netwerk het grootste van de Benelux.

Lees meer over deze techniek op de site van Entropia.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Entropia

Entropia is een missie-kritisch telecommunicatienetwerk in Vlaanderen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk bestemd voor professionele bedrijfscommunicatie.

Meer nieuws