Ondernemerschap

Nieuwe Friend: Palm Fruits B.V.

11-10-19

Een nieuwe Friend in Business: Palm Fruits B.V, gevestigd in Bergambacht. Palm Fruits is opgericht in 2018, door Dirk Jan van Dijk, en werkt samen met enkele van ’s werelds top producenten van 100 procent natuurlijk en gezond voedsel van topkwaliteit.

‘We analyseren de veranderingen in voedselvoorkeuren, kijken naar nieuwe trends en voeding innovaties en brengen het allerbeste in natuurlijke en gezonde voedingsproducten. Door onze kernwaarden, kwaliteit, leverzekerheid en service, zijn wij een betrouwbare en flexibele partner voor vele Europese retailers, b2b- en out-of-home klanten’, zegt Van Dijk.

‘Onze 100 procent natuurlijke en gezonde producten, van het merk Naturally Good, bevatten geen toegevoegde suikers, zijn rijk aan plantaardige eiwitten en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Onze producten zijn gebaseerd op seitan, soja, zaden en veggies en zijn gemakkelijk te bereiden.’

Van Dijk was vorige maand aanwezig bij een kennissessie van KPMG en Friends in Business in Van der Valk Hotel ARA. Met enkele door Van Dijk meegebrachte producten maakte de kok van Van der Valk Hotel ARA heerlijke gerechten voor de gasten. 

Naast Naturally Good is Palm Fruits ook leverancier van de grootste Medjoul dadel teler ter wereld.

Meer nieuws