Ondernemerschap

Nieuwe impuls topvolleybal: ARBO Rotterdam/Fast

ARBO Rotterdam - Rotterdam

Een nieuwe impuls voor het topvolleybal in oostelijk Noord Brabant en Noord-Limburg. Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal gaat tot en met seizoen 2022-2023 de verbintenis aan met ARBO Rotterdam BV. 

Zodra Dragan Culic & Ellis Smoor (directie ARBO Rotterdam) en Jan Peters (Clubvoorzitter FAST) op 7 november in de Activiahal hun handtekeningen zetten is de naam ARBO Rotterdam/ FAST een feit!

ARBO Rotterdam, die onlangs hun twintigste verjaardag vierde, is al jaren sportsponsor. Bijvoorbeeld van Sparta & SVH Waterpolo. Dragan legt graag uit waarom. ‘Wij zijn een jong, dynamisch en doelgericht bedrijf en hebben onze maatschappelijke rol hoog in het vaandel. Wij zien FAST als een sportclub met ambitie & enthousiasme dus wij kijken uit naar een langdurige, prettige en succesvolle samenwerking.’

Lees hier het hele nieuwsbericht.

Dit artikel wordt u aangeboden door

ARBO Rotterdam

ARBO Rotterdam is een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Veiligheid (Arbo), Kwaliteit en Milieu. Wij adviseren u over alle veiligheids-, Milieu- en kwaliteitskwesties binnen uw bedrijf en verzorgen opleidingen voor uw personeel.

Ga naar de website

Meer nieuws