Ondernemerschap

Nieuwe manager Marketing & Sales voor SERIS Nederland

SERIS Nederland - Dordrecht

Antek Wozniakowski is de nieuwe manager Marketing & Sales van SERIS Nederland. Hij gaat bijdragen aan de ambities van de SERIS Group. Wozniakowski heeft veel ervaring op het gebied van marketing, sales en procesoptimalisatie. Die ervaring heeft hij opgedaan bij grote financiële instellingen en als ondernemer.

Aad de Vries, algemeen directeur van SERIS Nederland, is blij met de komst van Wozniakowski. ‘Hij neemt veel directie-ervaring met zich mee, is een enthousiaste ondernemer en vooral een prettige persoonlijkheid. De hele SERIS-familie heet Antek van harte welkom, wij wensen hem veel werkplezier en succes.’

Dat SERIS Nederland een grote familie is bleek ook vorige week weer toen medewerkers van het bedrijf voor Stichting Jarige Job liefst 294 dozen inpakten. In Nederland kunnen een groot aantal kinderen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis geen geld is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox.

Lees ook: Prachtig partnership SERIS Nederland en 4Consult

Foto: SERIS Nederland

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws