Ondernemerschap

Nieuwe tak voor Flexxgroup: Flexx Facility

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexxgroup komt met een nieuwe tak. Flexx Facility, facilitaire dienstverlening en schoonmaak op z’n Rotterdams. ‘Met Flexx Facility willen wij een wezenlijk verschil gaan maken in de schoonmaakbranche met veel aandacht voor mens en milieu’, zegt Karin Zwaan, business unit manager van Flexx Facility.

‘Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en krijgen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen door middel van trainingen. De gezondheid en het geluk van onze medewerkers is voor ons zeer belangrijk. Het verantwoord ondernemen onderschrijven wij met de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Daarnaast werken we nauw samen met het UWV en het Werkgeversservicepunt in diverse gemeenten’, vervolgt Zwaan.

‘Ons onderscheidend vermogen in de facilitaire dienstverlening zal liggen in het resultaatgericht schoonmaken, het promoten van dagschoonmaak en het reduceren van het gebruik van chemicaliën door op een innovatieve manier te werk te gaan. Wij werken zoveel mogelijk met nieuwe, innovatieve, milieuvriendelijke en energiezuinige producten en machines.’

Benieuwd wat Flexx Facility voor uw onderneming kan betekenen? Bel: 085 105 41 14. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws