Ondernemerschap

Nieuwe vestiging Factris in Schiedam: ‘Beetje terug naar Rotterdamse roots’ 

Factris - Rotterdam

Factris heeft een nieuwe vestiging geopend in Schiedam. ‘We wilden toch weer een beetje terug naar onze Rotterdamse roots. En we hebben hier een bar en pooltafel’, lacht Nouri Verhoeven, Head of Sales Benelux van Factris. Het kantoor aan De Brauwweg in Schiedam is het derde onderkomen van het bedrijf in Nederland, naast vestigingen in Amsterdam en Spanbroek.  

Factris heeft daarnaast ook vestigingen in België, Polen, Letland en Litouwen. Verhoeven: ‘De missie van Factris is om het MKB te versterken met financiële technologie en persoonlijke begeleiding. Wij doen dingen anders, al vanaf de start in 2017. Wij helpen ondernemers beter ondernemen met factoring. Dat is simpel gezegd dé manier om binnen een dag geld te ontvangen voor uitgevoerd werk, in plaats van betaaltermijnen van 30, 60 en soms zelfs 90 dagen.’ 

Eind vorig jaar was Nouri Verhoeven aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business en vertelde hij voor onze camera meer over de missie van Factris. Kijk dat gesprek hier terug. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Factris

En we zijn nog maar net begonnen.

Meer nieuws