Ondernemerschap

Nieuwe vestiging MAAT Logistiek geopend in Zwijndrecht

MAAT - Alblasserdam

MAAT heeft een nieuwe vestiging geopend in Zwijndrecht. Deze week zijn officieel de handtekeningen gezet en is de nieuwe locatie van MAAT Logistiek een feit.

Ruim 4000m2 extra opslagruimte met een vloerbelasting van 6 ton en 10 ton per m2 en 11 meter hoog. 

De Lindtsedijk 60 in Zwijndrecht is goed bereikbaar via de A15/A16. 'Wij beschikken op deze locatie ook over een wateraansluiting met walkraan, voor binnenvaartschepen of pontons', aldus directeur Arjan Maat. 

Lees ook: 

Arjan en Adri Maat (MAAT): varen over de Alblas voor magazine Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws