Ondernemerschap

Nieuwste Misura Ceremonia collectie tijdens trouwpak inspiratieavonden

Misura Sartoria - Rotterdam

Op 17 januari organiseert Misura Sartoria in Rotterdam weer de Misura trouwpak inspiratieavond. Eigenaar Jimmy Karaaslan laat met zijn team alle trends van 2020 zien én de nieuwste Misura Ceremonia collectie.

‘Het wordt een gezellige avond. Wij inspireren en adviseren mensen met een hapje en een drankje’, vertelt Karaaslan. ‘2020 is voor veel mensen een uniek jaartal om in het huwelijksbootje te stappen.’

Lees ook: Jimmy Karaaslan (Misura Sartoria): 'Realiseer me heel goed wat wij in beweging hebben gebracht'

Misura Sartoria organiseert ook trouwpak inspiratieavonden in de vestigingen in Amsterdam (23 januari) en Amersfoort (30 januari). ‘En in februari doen we het nog een keer, in Rotterdam, Amsterdam én Amersfoort’, aldus Karaaslan. 

Meer informatie en/of aanmelden: klik hier
 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Misura Sartoria

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Ons authentiek vakmanschap herkent u direct in onze materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen.Wat u wilt uitstralen is ons startpunt. Het resultaat: uw persoonlijke stijl subtiel verwerkt in een maatpak, dat zich laat kenmerken door ambacht, detail en puurheid van de gebruikte materialen.U wordt wie u al bent - als mens, als ondernemer, als zakenrelatie - maar dan in het perfect passende pak.

Ga naar de website

Meer nieuws