Ondernemerschap

o2Factoring met eigen booth op startupfestival Upstream

FreelanceFactoring - Rotterdam

o2Factoring is op woensdag 29 mei aanwezig op het Upstream Festival, een evenement voor beginnende ondernemers, startups en scale-ups. Het Rotterdamse factoringbedrijf heeft een eigen booth in poppodium Annabel in Rotterdam, de locatie waar het festival plaatsvindt.

Two days of everything a startup needs for growth – dát is wat het Upstream Festival belooft. Naast vele inspirerende sprekers zijn er tientallen bedrijven die ondernemers inspireren met innovatie oplossingen en baanbrekende ideeen. Zo ook o2Factoring. ‘Bij o2Factoring zijn we van mening dat startups en ondernemers niet 30 dagen of langer hoeven te wachten voordat facturen betaald worden. Het kan de groei van een bedrijf en een gezonde cashflow in de weg staan. Daarom helpen wij startups, ondernemers en mkb-ondernemingen door facturen binnen 24 uur te betalen,’ vertelt Laura van Bekkum.

Tijd en energie besparen

Laura zal samen met haar collega Sandra Jongenburger de booth bemannen tijdens het Upstream Festival. De boodschap die het tweetal gaat verkondingen? ‘Dat ondernemers energie en tijd kunnen besparen,’ zegt Sandra. ‘Ze hebben meer tijd om zich te concentreren op wat echt belangrijk is voor hun bedrijf. Wij stellen daarom voor om “tijd is geld” te herformuleren naar “geld is tijd”!’

Maak alvast een afspraak

O2Factoring nodigt alle bezoekers uit voor een gesprek, om samen te ontdekken of factoring voor hen een goede oplossing is om hun bedrijf te laten groeien. Geïnteresseerde ondernemers kunnen via deze link alvast een afspraak inplannen met o2Factoring. Alle informatie over het Upstream Festival is te vinden op www.upstreamfestival.com.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FreelanceFactoring

Freelance Factoring is in 2012 opgericht. Sinds 2016 zitten we met een team van 20 jonge, ambitieuze mensen aan het Oostplein in de havenstad Rotterdam.

Meer nieuws