Ondernemerschap

Octant organiseert gratis ontbijtsessie over online managementsysteem Improve

Octant QHSSE Consultants - Rotterdam

Bedrijven die op zoek zijn naar een online QHSE managementsysteem dat hen helpt te voldoen aan de normeisen van bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 27001, VCA en/of AEO kunnen op donderdag 15 december aanschuiven bij een gratis ontbijtsessie van Octant QHSSE Consultants.

‘Tijdens een heerlijk ontbijt verzorgen wij een interactieve demonstratie over het online managementsysteem Improve,’ zegt directeur Mark de Vos. ‘We vertellen je dan hoe je met ons systeem eenvoudig grip krijgt op de kwaliteit en veiligheid van de organisatie. We laten zien hoe je met een lap- of desktop of mobile device alle gewenste registraties vastlegt én verbetermaatregelen direct uitzet in jouw organisatie. En we vertellen je meer over het maken van formulieren, grafieken en dashboards en hoe je real-time inzicht hebt in al jouw QHSSE-prestaties.’

Aanmelden
Na de demonstratie is er tijd voor een Q&A sessie waarin aanwezigen allerlei QHSE gerelateerde vragen kunnen stellen aan de aanwezige consultants. Deze vragen mogen over alles gaan: over een ISO/VCA norm-eis, een veiligheidsvraagstuk of over QHSE-risico’s en de beheersing ervan. Het ontbijt bij Octant in Spijkenisse vindt plaats op donderdag 15 december vanaf 7:30 uur. Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk op de website van Octant.

Sinds kort werkt AWL Moerdijk, ook partner van Friends in Business, met Improve. Meer over de samenwerking tussen Octant en AWL Moerdijk lees je in dit bericht.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Octant QHSSE Consultants

Veiligheid en Risciomanagement

Meer nieuws