Ondernemerschap

Octant QHSSE Consultants lanceert Engelstalige website: ‘Steeds meer internationale interesse’

Octant QHSSE Consultants - Rotterdam

Octant QHSSE Consultants heeft onlangs haar Engelstalige website gelanceerd. Eigenaar Mark de Vos (foto) is erg trots op deze stap.

‘Achttien jaar geleden richtte ik Octant QHSSE Consultants op met het idee om bedrijven te helpen met het verbeteren van bedrijfsprocessen en het opzetten van integrale QHSSE-managementsystemen,’ vertelt Mark. ‘Sinds onze oprichting weten bedrijven uit de Rotterdamse haven en daarbuiten ons te vinden, maar de laatste jaren merken wij ook een groeiende interesse voor de diensten van Octant van internationale bedrijven. Dus het werd tijd voor een nieuwe Engelstalige site waar onze diensten mooi op gepresenteerd worden.’

Octant QHSSE Consultants geeft advies aan organisaties binnen en buiten Nederland op het gebied van Quality, Health, Safety, Security én Environment. De lancering van de Engelse website is voor het bedrijf uit Spijkenisse een mooie stap in de verdere uitkristallisatie van het internationale karakter. Benieuwd naar de Engelstalige website? Kijk op https://www.octant-advies.nl/en.

Lees ook: Octant helpt RST aan ISO 45001 certificering: ‘Zij begrijpen de Rotterdamse havenmentaliteit én de humor’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Octant QHSSE Consultants

Veiligheid en Risciomanagement

Meer nieuws