Ondernemerschap

Omwerven herschrijft deze maand gratis uw vacature(s)

Omwerven - Spijkenisse

December is de maand van de cadeaus en met deze gedachte organiseert Omwerven van directeur Roy Verduyn (links op foto) een leuke actie.

Indien u in de maand december een vacature onder de aandacht laat brengen door Omwerven, herschrijven zij geheel gratis de vacature (t.w.v. €195,-).

Dankzij de kennis van Omwerven wordt de vacature voorzien van de juiste SEO, analyseren ze relevante zoektermen en houden ze rekening met Google Jobs. Op die manier is de vacature goed vindbaar en zorgen zij ervoor dat deze naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van interessante kandidaten, zodat zij sneller geneigd zijn om te solliciteren.

Over Omwerven

Volgens Omwerven moet het werven van personeel anders. Zij zijn ervan overtuigd dat goed personeel werven veel voordeliger kan. Met data gestuurde advertenties, doelgroepgerichte vacatureteksten en onderscheidende online marketingcampagnes bereiken zij namens de klant de kandidaten waar zij naar op zoek zijn en wordt er bespaard op recruitmentkosten.

Meedoen

Gebruik maken van deze unieke actie? Graag verwijzen wij u dan door naar de website van Omwerven.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Omwerven

Werven moet anders! Wij zijn ervan overtuigd dat goed personeel werven beteren veel voordeliger kan. Met data gestuurde advertenties, doelgroepgerichte vacatureteksten en onderscheidende online marketingcampagnes bereiken wij namens jou de kandidaten waar jij naar op zoek bent en besparen we flink of je recruitmentkosten Meer weten?

Meer nieuws