Ondernemerschap

Ormer ICT bedankt ICT’ers in de zorg

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT heeft deze week ruim 200 gevulde chocolade eieren naar de ICT-afdeling van het Erasmus MC gebracht. ‘Als ICT-partij vinden wij het belangrijk om de ICT’ers in de zorg juist nu even extra in het zonnetje te zetten’, zegt algemeen directeur Jan Willem Jongebreur.

‘De druk op de zorg is in deze crisistijd gigantisch hoog. Wij hebben bijzonder veel respect voor alle medewerkers van ziekenhuizen en zorginstellingen. Wij vinden het als ICT’ers fantastisch hoe alle ondersteunende diensten op de achtergrond ook heel hard werken om alle zorg mogelijk te blijven maken’, aldus Jongebreur.

Ormer ICT wil tijdens Pasen meer ICT’ers die in de zorg werken in het zonnetje zetten. ‘Als je een ICT’er kent die een bedankje zou moeten ontvangen, laat het ons weten’, zegt Lara van der Heijden. ‘Dat kan heel simpel. Plaats een bericht op social media met een bijpassende foto, tag degene die jij wil bedanken en gebruik de hashtags #itindezorg #vitaalberoep en #ormerict. Wij zorgen voor de rest.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws