Ondernemerschap

Ormer ICT brengt inspirerend bezoek aan De Kuip

Ormer ICT - Schiedam

Op de dag dat Feyenoord zich plaatste voor de kwartfinales van de UEFA Conference League, was ook een delegatie van Ormer ICT te gast in De Kuip. In de uren voorafgaand aan de wedstrijd tegen Partizan Belgrado organiseerde Ormer ICT in samenwerking met Feyenoord Rotterdam een CIO-bijeenkomst.

CIO staat voor Chief Information Officer; dit is een persoon die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor de IT-strategie. Tijdens de bijeenkomst werd er een presentatie gegeven door Edwin Suk, CIO van Feyenoord. Suk vertelde onder meer over de rol van ICT binnen Feyenoord. De presentatie werd vervolgd met een stadionrondleiding gegeven door Wessel Boot, activatiemanager Partnerships. Daarna zagen de deelnemers Feyenoord met 3-1 winnen.

Feyenoord en Ormer: trouwe partners
Ormer ICT is al jarenlang als Official Supplier verbonden aan Feyenoord en het Stadion. Het bedrijf beheert voor club en stadion de totale ICT-infrastructuur. Centraal in de dienstverlening staat de medewerker van Feyenoord. Die werkt met de Microsoft Surface en ontsluit daarmee technologieën zoals Microsoft 365, Modern desktop en Microsoft Azure. Ormer ICT heeft meerdere betaaldvoetbalclubs als klant; een groot deel van hen maakt gebruik van het door Ormer ICT ontwikkelde ticketingplatform Tymes4.

Foto: Ormer ICT

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws