Ondernemerschap

Ormer ICT en Friends in Business verlengen samenwerking

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT is ook het komende jaar verbonden aan Friends in Business. De ICT-dienstverlener uit Schiedam is al enkele jaren verbonden aan ons platform.

‘De samenwerking met Friends in Business verloopt naar volle tevredenheid. We zijn niet voor niets al zo lang aan elkaar verbonden,’ zegt directeur outsourcing Peter Reulen (foto). ‘Het is fijn dat er weer steeds meer evenementen georganiseerd kunnen worden. De kleinschalige businesslunches vind ik altijd leuk. Maar ook de wat grotere, actievere evenementen bevallen ons goed. Ik ben zelf regelmatig aanwezig bij de events van Friends in Business en kijk ernaar uit om ook komend jaar weer interessante mensen te ontmoeten.’

In maart van dit jaar schoof Reulen aan bij een businesslunch in restaurant Joelia. Daar vertelde hij onder meer over zijn passie voor sport, en met name hardlopen. Hij liep in 2021 de marathon van Rotterdam.

Lees ook: Peter Reulen (Ormer ICT): ‘Ik loop de marathon van Rotterdam graag nog eens’

Al bijna 30 jaar is Ormer ICT dé dienstverlener op het gebied van IT. Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dat doet het bedrijf door middel van IT detachering, IT-beheer en software development. Oprichter Jan Willem Jongebreur is nog steeds de algemeen directeur van het bedrijf.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws