Ondernemerschap

Ormer ICT haalt ook ADO Den Haag binnen als klant

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT heeft een nieuwe betaaldvoetbalclub toegevoegd aan het indrukwekkende klantenportefeuille. Het IT-bedrijf uit Schiedam gaat met ingang van 2023 samenwerken met ADO Den Haag. De Haagse club stapt over op het ticketingplatform Tymes4, waarmee Ormer ICT marktleider is in het betaald voetbal.

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, is erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking: ‘Toen wij onze ticketingoplossing drie jaar geleden naar de markt brachten, was ADO Den Haag een van de eerste clubs waar wij konden pitchen. Helaas viel toen de keuze niet op ons. Des te trotser zijn we dat zij nu wel voor Tymes4 kiezen!’

Naast een nieuwe online omgeving waar fans seizoen- en dagkaarten kunnen kopen, krijgt ook de zakelijke achterban van ADO een portaal waarmee zij toegang hebben tot hun business tickets (en van waaruit zij hun gasten kunnen uitnodigen). Jesper van den Bosch, Commercieel Manager van ADO Den Haag: ‘We kiezen voor een andere ticketingleverancier zodat we onze interne ticketingprocessen naar een hoger niveau kunnen brengen en onze online dienstverlenging naar zowel de fan als zakelijke relatie kunnen verbeteren. We kiezen met Tymes4 van Ormer ICT voor een leverancier die haar sporen ruimschoots verdiend heeft in het betaald voetbal.’

ADO Den Haag is de zestiende club uit het betaald voetbal die kiest voor Tymes4. Ook Feyenoord, FC Twente, sc Heerenveen, Vitesse, FC Utrecht, FC Groningen, Roda JC, Willem II, N.E.C., Heracles Almelo, FC Volendam, Excelsior, FC Dordrecht en Almere City FC zijn klant.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws