Ondernemerschap

Ormer ICT: inspirerende Ronde Tafel bijeenkomst bij Van Oers United

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT organiseerde vorige week, in samenwerking met Van Oers United, een Ronde Tafel bijeenkomst voor IT-managers. Bert van der Beek gaf een inspirerende presentatie over de business van Van Oers United en het gezelschap kreeg een unieke rondleiding door het nieuwe BREEAM gecertificeerde pand in Dinteloord.

De Ronde Tafel bijeenkomst is hét kennisplatform voor IT-managers. De deelnemers delen allen hetzelfde doel: kennis delen, elkaar inspireren en samen innoveren. Iedere bijeenkomst vindt plaats op een bijzondere locatie waarbij steeds een ander thema centraal staat. 

Dit inspirerende platform vindt drie keer per jaar plaats en biedt IT-managers de mogelijkheid om op een open wijze kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws