Ondernemerschap

Ormer ICT nieuwe ticketing partner van Heracles Almelo

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT is official ticketing partner van eredivisionist Heracles Almelo. Beide partijen tekenden afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst. Met de start van de seizoenkaartcampagne maken fans van Heracles Almelo kennis met het Tymes4 ticketing platform van Ormer ICT.  

Tymes4, ontwikkeld door Ormer ICT, is een ticketing (kaartverkoop) platform dat specifiek is toegespitst op betaald voetbalorganisaties. Met klanten als Feyenoord Rotterdam, FC Groningen, Roda JC Kerkrade, Willem II, sc Heerenveen en nu ook Heracles Almelo, is in korte tijd een flink marktaandeel in het Nederlandse voetballandschap verworven.

Lees ook: Gloednieuw website van Ormer ICT is live

‘We zijn heel blij dat Heracles het Tymes4 platform gaat inzetten voor haar ticketing operatie. Kaartverkoop is een zeer belangrijk primair proces van een betaald voetbalclub en het feit dat Heracles voor Tymes4 kiest, spreekt dan ook van veel vertrouwen. In Heracles zien wij een club met veel ambitie, ook buiten het voetbal. Fanbeleving, ook voor de zakelijke fan, is key en daar kunnen wij ons volledig in vinden. We zijn dan ook trots op deze mooie samenwerking’, zegt Frank van Eijsden, COO van Tymes4.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws