Ondernemerschap

Ormer ICT nieuwe ticketing partner van Willem II

Ormer ICT - Schiedam

De Tilburgse voetbalclub Willem II is in zee gegaan met Ormer ICT als nieuwe ticketing partner. Door het gebruiksvriendelijke ticketingplatform Tymes4 – van Ormer ICT – wordt het voor supporters gemakkelijker om tickets te bestellen.

Ook het bestellen van seizoenkaarten verloopt in de toekomst middels het Tymes4 platform. Eerder kozen onder andere Feyenoord, FC Groningen en Roda JC voor de diensten van Tymes4.

Lees ook: Roda JC kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Willem II kiest voor dit platform omdat het efficiënt is ingericht, ontwikkeld op basis van moderne technieken en specifiek is ontworpen om in zowel de behoefte van de supporters als de club te voorzien. Gebruikersgemak en efficiëntie zijn van groot belang. De overstap naar Tymes4 wordt stapsgewijs en naar verwachting in oktober 2021 afgerond.

Visie op ticketing
Folker de Pundert, directeur van Ormer ICT Software Development, is trots op deze nieuwe samenwerking: 'De keuze van Willem II voor het Tymes4-platform bevestigt ons vertrouwen in de gekozen strategie. Tymes4 is hèt platform voor BVO’s met een visie op ticketing.'

Gebruiksvriendelijk
Jos de Kruif (commercieel manager Willem II): 'Met de keuze voor Tymes4 van Ormer ICT kiezen we voor een platform dat specifiek is ontwikkeld voor de voetbalbranche en voldoet aan de specifieke wensen van voetbalsupporters. We hebben een goed gevoel bij de aanstaande samenwerking met Ormer ICT en gaan gezamenlijk een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkelen voor onze supporters.'

Foto: Pixabay

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws