Ondernemerschap

Ormer ICT opent nieuwe vestiging in Eindhoven

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT heeft een vierde vestiging geopend, in Eindhoven. Met het openen van deze nieuwe vestiging wil de ICT-dienstverlener opdrachtgevers én ICT-professionals vanuit een centraal punt in de regio zuidoost Nederland bedienen en ondersteunen door middel van het detacheren van ICT-personeel.

De vestiging in Eindhoven is, na de recente openingen in Hoofddorp en Zwolle, alweer de derde nieuwe vestiging van Ormer ICT in anderhalf jaar tijd. Dit past in de ambitie van regionale focus en kwaliteitsverbetering van de dienstverlening van Ormer ICT.

Ormer ICT is voor steeds meer organisaties dé vanzelfsprekende partner als het gaat om detachering en recruitment van ICT-specialisten, het outsourcen van ICT-diensten en ICT consultancy. Al ruim 25 jaar staan opdrachtgevers én ICT-professionals centraal in de dienstverlening van Ormer ICT.

Het hoofdkantoor van Ormer ICT is gevestigd in Schiedam. Het bedrijf werd in 1992 opgericht. 

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws