Ondernemerschap

Ormer ICT sluit vijfjarige overeenkomst met Vitesse

Ormer ICT - Schiedam

Nadat Ormer ICT vorige week al N.E.C. en FC Utrecht vastlegde als nieuwe klant, maakt het bedrijf deze week een samenwerking met Vitesse bekend. De betaald voetbalclub uit Arnhem en de ICT-dienstverlener uit Schiedam zijn met ingang van 1 juli 2022 voor vijf jaar aan elkaar verbonden.

Net als een hele rij andere clubs uit het betaald voetbal stapt ook Vitesse over op Tymes4. Tymes4 is een product van Ormer ICT. Het is het enige ticketingplatform dat specifiek is ontwikkeld voor betaald voetbalorganisaties. Ook onder meer de Koninklijke Belgische Voetbalbond, Feyenoord Rotterdam, FC Groningen, sc Heerenveen, FC Twente en Heracles Almelo gebruiken dit platform om kaarten te verkopen aan hun supporters en zakelijke relaties.

Vooruitstrevend en ambitieus
Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, ziet dat steeds meer betaald voetbalclubs de waarde van het servicegerichte en veelzijdige Tymes4 zien. ‘We zijn trots dat Vitesse nu ook voor ons heeft gekozen. Het vooruitstrevende en ambitieuze karakter van de club – zowel op sportief als digitaal vlak – sluit naadloos aan bij onze organisatie. Samen met Vitesse gaan we er alles aan doen om de ticketingomgeving zo goed mogelijk in te richten, zodat de supporters en businessclubleden optimaal worden bediend.’

Peter Rovers, commercieel directeur van Vitesse: ‘We hebben koers gezet naar een digitale wereld waarop alle Vitessenaren trots kunnen zijn. De eerste stap hierin is de realisatie van een vernieuwd Vitesse.nl, waaraan achter de schermen al maanden hard gewerkt wordt. De samenwerking met Ormer ICT is de volgende stap. Zo krijgen onze digitale ambities gestalte met een moderne clubwebsite en een ticketingplatform dat daar perfect in past. Dankzij het maatwerk van Ormer ICT zal de online dienstverlening naar supporters en zakelijke leden beter dan ooit tevoren zijn.’

Lees ook: Peter Reulen (Ormer ICT): ‘Ik loop de marathon van Rotterdam graag nog eens’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws