Ondernemerschap

Ormer ICT treedt toe tot Dutch Innovation Community: ‘Talentontwikkeling ontzettend belangrijk’

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT is toegetreden tot de Dutch Innovation Community. De community staat voor kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren, met andere communityleden en het onderwijs. ‘Binnen Ormer ICT vinden we talentontwikkeling belangrijk. Het aansluiten bij de Dutch Innvoation Community past daar perfect bij,’ zegt Jeroen Bakker, Chief Information Security Officer & Senior Technical Consultant bij Ormer ICT.

‘Wij vinden het ontzettend leuk om kennis te delen en jong talent daarbij te betrekken,’ vertelt Jeroen op de website van Ormer ICT. ‘Zo leren we hen kennen en kunnen we samen sparren over nieuwste technologieën en innovaties. Ormer ICT vindt talentontwikkeling enorm belangrijk. Niet alleen binnen de IT, maar ook binnen de sport.’

Studenten verder helpen
Vanuit de Dutch Innovation Community gaat Ormer ICT onder meer samenwerken met de Haagse Hogeschool. Jeroen: ‘We kijken hier enthousiast naar uit, meerdere medewerkers zijn zelf ook student geweest op de Haagse Hogeschool. We willen de studenten graag verder helpen met kennisontwikkeling en het enthousiasme van studenten laten vonken.’

Ormer ICT bestaat al dertig jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het optimaliseren en professionaliseren van de IT-organisatie van klanten. Dat doet Ormer ICT door middel van IT-detachering en IT-beheer.

Lees ook: Ormer ICT bestaat precies 30 jaar: ‘We zijn nu écht volwassen’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws